FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 film hakkındaki beklenti,düşünce ve görüşleriniz?[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 iyice saçmaladılar[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 ilginç.. millet tapardı şimdi beğenmiyorum diyenler artmış[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fragman inanılmaz olmuş. ben dandik birşey bekliyordum ama bir anda beklentim 10kat arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 izlenme rekoru kıracağı kesin... özellikle zorla toplu sex yaptırılmasını filme yansıtmalarına inanılmaz derece sasırdım helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 güzele benziyor, fragmandan anladığımız kadarıyla[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 22 Aralık 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 -İçerdekinler havasızlıktan ölürler! -*Eleman makinalıyla konteynırı tarar..* -Artık havasızlıktan ölmezler.. Çok deli 2 fragman izledik.. Merakla bekliyorum..[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=148337 Öeh![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 fragman güzeldi çekimler hoş olmuş[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: AthleT, 22 Aralık 2005 22:50 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=148337 Öeh! oo senin konu başlığın unutulmasın..hemen link atalım... deliyüreğin filminin yapılmasının ardından KV nin filminin yapılmasıda çok doğal bir sonuç...DeliYürekte yetersiz senaryo ile güzel bir film üretilmişti...KV de olacakları tahmin edebilirsiniz artık...merakla bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konu olarak çok güzel seçilmiş. Bence izlemesi güzel bir film olucak tabiki abartı sahneler vs vs olucaktır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 konusu güzel olacağa benzer fragmanlar güzel giteye değer olur umarım . iyi para döktüler iyi oyuncula getirdiler konuda bir kaç şeyin birleşimi aynı dizi gibi kötü amerikalı amcaları dövecez öldürecez çok zevkli :D[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fragmanlar süperdi bence filmden bi sahne a: Barışı sadece tanrı sağlar. bizde tanrının cocuklarıyız! P: Benim senin gibi cocugum yok Süper. [Bu mesaj Aykan tarafından 23 Aralık 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 konusu benımde ılgımı cektı baya.izliyip goreceğız[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: cemad, 22 Aralık 2005 22:42 tarihinde demiş ki: fragman inanılmaz olmuş. ben dandik birşey bekliyordum ama bir anda beklentim 10kat arttı +1 valla :)[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Şey sahnesi superdi ilk gordugum fragman işte kaç saattir yoldayız fln diyo havasizliktan olcekler diyo sonra obür tip konteynırı tarıyo sonra şimdi ölmezler fln diyo sdfs[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Fragmanları benimde hoşuma gitti bende izlemeyi düşünüyorum[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Diziler bittikten sonra filme cekilmesini ben fazla dogru bulmuyorum.Ama iyi hasılat getirir film[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende çok dandik biişi olcaını bekliodm çünkü türkler ağlatmaktan başka hiçbişi yapamıo bence sinemada ama bunun fragmanı fln çok orijinal olmş ehehuehe 1 hafta onceden bilet ayırtcam:D:D:[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYıN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lovolt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fragmanı sinemada mı gördünüz yoksa internette mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 kanald de her reklam arası bir tane gördüm ben. [Bu mesaj Theghosthand tarafından 23 Aralık 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bence çok iyi bir yapım olucak. içerdiği konularıda güncel ve anlamlı buluyorum.[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben de polatın arap kılığında çatışmaya girip amerikan askerini(damdakini) pistol ile vurması ve polat sınırdayken teröristin ne işniz var burda diye sorusuna karşılık polatın burda insan ticareti çok ucuzmuş biz de geldik gibisinden manyak bilaf söylemesi bunun üzerine terörist yat diye polatın kafaya silah dayadığında polatın yumruğu geçirmesi..ve de konteynırın taranması.sahne ve repliklere manyak oldum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 fragmanı süperdi,bi yabancı film izliyomuşum gibi hissetim!!!kurtlar vadisi filmiyle de sallıycak ortalığı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 adın ne ? polat alemdar ses tonu duruş bakış..izlenmeli o sahne[signature][hline] Briq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar